Vacature (8 uur)

WORD JIJ ONZE NIEUWE MEDEWERKER PTS ZC  (8 uur)

Sinds 2004 is Piek Technische Service BV, kantoor houdend aan de Bolstrastraat te Werkendam, dé specialist op het gebied van technische installaties. Wij richten ons vooral op het installeren, beheren en onderhouden van alles op het gebied van elektrotechniek voor zowel particulieren als bedrijven. Bij PTS kan men onder andere terecht voor: Domotica oplossingen, besturingstechniek, camerasystemen, elektrotechnische installaties, telecom, keuren, NEN3140, service & onderhoud, toegangscontrole, Megger testen, automatisering, onderwatercamera’s en installaties.

Met ruim 32 jaar ervaring staan PTS Sleeuwijk en Zwembadcamera.nl wereldwijd bekend om de uitgebreide vakkennis en klantvriendelijkheid.

Jouw functieomschrijving en vaardigheden:
Voor deze functie zijn we opzoek naar een kandidaat die nauwkeurig en zelfstandig administratieve en boekhoudkundige werkzaamheden kan verrichten. Je hebt kennis en ervaring in het werken met MS Office, Word en Excel, en je beheerst de Nederlandse woord en geschrift. Gewenst Engelse en Franse taal in woord en geschrift. Daarnaast ben je klantvriendelijk en leergierig en in het bezit van rijbewijs B.

Jouw taken en verantwoordelijkheden:
• Facturatie; verzorgen betalingsverkeer
• Inboeken inkoop- en verkoopfacturen
• Relatiebeheer
• Acquisitie
• Telefoon aannemen
• Schoonmaak werkzaamheden

Wij bieden:
Wij bieden jou een veelzijdige baan voor 8 uur in de week in een informeel en klein familiebedrijf.
Wij bieden jou een creatieve maar nuchtere werkomgeving waarin we open staan voor eigen initiatieven en goede ideeën. We werken volgens de CAO klein metaal.

Interesse?
Spreekt het jou aan om ons bedrijf te komen versterken, stuur dan je motivatie en CV met foto naar: vacature@ptssleeuwijk.nl o.v.v. Administratieve medewerker.

Uitsluitend kandidaten die voldoen aan de functie eisen worden opgenomen in de selectieprocedure.

Vacature PTS ZC Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet geapprecieerd.